در دیدار مجمع نمایندگان فارس با رئیس جمهور، علاوه بر بحث ظرفیت های استان ، نمایندگان مسائل و مشکلات استان فارس را در حوزه های مختلف ازجمله سرمایه گذاری و اشتغال، عمران شهرها و روستاهها، آب و کشاورزی، بهداشت و درمان، گردشگری و فرهنگی، صنعت و معدن، پتروشیمی نفت و گازبیان نمودند.
مهندس برومندی نماینده مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در خصوص مسائل و مشکلات استان فارس گفت جناب رئیس جمهمور 33% ظرفیت های گردشگری اعم از مذهبی، تاریخی، طبیعی در استان فارس است ودر این استان به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) سرمایه گذاری لازم صورت نگرفته است.
وی افزود از 13 اثر ثبت جهانی در بین آثار تاریخی 3 اثر مهم ثبت جهانی شامل تخت جمشید، نقش رستم و پاسارگاد در حوزه انتخابیه اینجانب است و سالانه چند میلیون گردشگر خارجی و داخلی از این آثار بازدید می نمایند و به ازای ورود هر گردشگر خارجی 7شغل در فارس ایجاد میشود. آیاوقت آن نرسیده است که ما به صنعت گردشگری و ظرفیتهای گردشگری کشور توجه کنیم، متاسفانه امروز حداقل بسترهای لازم برای گردشگران در تخت جمشید پاسارگاد و نقش رستم وجود ندارد. به عنوان نماینده مردم متاسفم که بایدبگویم حتی راههای دسترسی به آثار از وضعیت مطلوب برخوردار نیست و مردم بویژه بازدیدکنندگان و هموطنان به شدت گله مند هستند. برومندی افزود در شرایطی که بسیاری از کشورها و ملت ها به دنبال هویت سازی و تاریخ سازی برای خود هستند ما به گذشته و آثار تاریخی خود توجه نداریم. مردم در ایران به دلیل فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی خود سرآمد همه ملت ها هستند و این مهم را به دفعات اثبات نموده اند. برومندی اضافه کرد خارجی ها با آثار تاریخی ایران و سایر کشورها موزه لوور در پاریس یا موزه آرمیتاژ را در روسیه به عنوان بزرگترین موزه ها در سطح جهان راه اندازی نموده وبا جذب گردشگر کسب درآمد برای مردم می کنند و این در حالیست که در ایران چند هزار شیء تاریخی در انبارهای تخت جمشید خاک می خورد و در معرض دید جهانیان قرار نمی گیرد.
برومندی با طرح این سئوال که آیا وقت آن نرسیده است که یک موزه بین المللی در استان فارس و شهرستان مرودشت ایجاد شود تا آثار تاریخی کشور، موزه مردم شناسی، موزه دفاع مقدس، ایثار و شهادت و دلاور مردی شهدای عزیز ایران اسلامی بویژه چهارده هزار و ششصد شهید استان فارس را در معرض دید جهانیان قرار دهد.
درخواست فوری و عاجل بنده به عنوان نماینده مردم از رئیس جمهور این است که به تخت جمشید، نقش رستم و پاسارگاد و آثار تاریخی فارس توجه نمائید و شاهد احداث یک موزه بین المللی در مرودشت باشیم.
موضوع مهم دیگری که مهندس برومندی مطرح نمود، وضعیت صنعت فارس بود، وی گفت علیرغم ظرفیت های غنی فارس در حوزه های صنعتی ،صنایع این استان دچار بحران جدی است. برومندی به کارخانجات صنعتی آزمایش مرودشت اشاره نمود و گفت آقای رئیس جمهور لطفا به فریاد کارگران و دلسوزان کارخانه آزمایش مرودشت برسید که به یک نگرانی جدی تبدیل شده است، این صنعت که یک برند بود و روزانه دوهزار یخچال تولید و به چند کشور جهان صادر می نمود در سال 84-83با زد و بند و بدون رعایت قانونی به عده ای صنعت گر نما واگذار شده است و این گروه علاوه بر تعطیلی آزمایش همه اموال آن را به غارت برده اند و هر چه پیگیری می نمایم بعضا اعلام می شود به جاهایی وصل هستیم و فریادهای اینجانب نیز راه به جایی نبرده است، لذا خواهش می کنم به این مهم رسیدگی کنید و من نیز در مجلس موضوع را پیگیر هستم.
برومندی در ادامه افزود با توجه به ظرفیت پتروشیمی مرودشت یکسال است که پیگیر ایجاد شهرک صنعتی پتروشیمی مرودشت هستم و در مرحله واگذاری زمین است که دستور ویژه جنابعالی راهگشا خواهد بود.
نماینده مردم شهرستانهای مرودشت، اترسنجان و پاسارگادهمچنین به موضوع آب و کشاورزی در کشور اشاره نمود و گفت متاسفانه راندمان آبیاری در کشور کمتر از 35درصد است و بیش از 65 درصد منابع آب مصرفی در بخش کشاورزی را به هدر می دهیم و درخواست من این است که برای این مهم چاره جویی شود. وی افزود از منابع آب سدها بدون توجه به حق آبه کشاورزان پایین دست برای شرب برداشت می شود و هیچ محل جبرانی تعریف نمی شود، که اگر روند کنونی ادامه یابد در شبکه پایین دست درودزن در سالهای آتی کشاورزی تعطیل خواهد شد و شهرستانهای مرودشت، شیراز و کربال و خرامه دچار مشکل جدی خواهند شد و در اینجا درخواست می نمایم و از طریق وزیر محترم نیرو نیز پیگیر هستم تا راندمان آبیاری در زیر شبکه های سدها با انجام آبیاری تحت فشار و اختصاص اعتبار به صورت صددرصد بلاعوض مشکل کشاورزان برطرف شود و با کمبود آب کشاورزی مواجه نباشیم.
برومندی همچنین گفت اجرای طرح پزشک خانواده به دلیل اشکالات فراوان و کمبود اعتبارات به یک مشکل جدی مردم استان فارس تبدیل شده است.
نماینده مردم شهرستانهای مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در پایان نیز به مشکلات گازرسانی روستاهها، بهسازی روستاهها ووضعیت راهها نیز پرداخت.