به گزارش "مرودشت آنلاین"،جلسه پرسش و پاسخ پیرامون "واقعیت جامعه ایالت متحده آمریکا" با حضور "کنس او کیف"در دانشگاه آزاد مرودشت برگزار شد.
"کنس اوکیف" از افسران نیروی دریایی ایالات متحده امریکا است که در جریان فعالیت های ضد صهیونیستی برای احقاق حقوق فلسطینی ها بارها با اسرائیلی ها درگیر می شود و پاسپورت آمریکایی خود را پاره می کند و منکر آمریکایی بودن خودش می شود و برای افشاگری جنایت های آمریکا به کشورهای مختلف سفر می کند.
درابتدای جلسه دکتر سید ابراهیم حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت ضمن خیر مقدم بیان داشت : هموطنان ما اگر در مورد شرایط خاص در آمریکا سخن بگویند شاید مورد قبول نشود و لی از زبان یک آمریکایی باور پذیرتر است .
کنس او کیف در پاسخ به یکی از دانشجویان بیان داشت: اگر به نظر شما من نسبت به یک کشوری که این همه جنایت و کشتارهای جمعی انجام داده است خائن هستم، من به این خائن بودن افتخار می کنم.
وی گفت: در حوزه بین الملل همه می دانند و اتفاق نظر دارند که کشور ایران سمبل مقاومت و امید برای بسیاری از ملتهای جهان است و باید این مسیر آغاز شده را با قدرت ادامه دهد.
این تفنگدار سابق امریکایی با اشاره به سخنرانی های مقام معظم رهبری گفت: هر زمان که رهبر ایران صحبت می کند و یا نوشته هایش را می خوانم چیزی به غیر از بصیرت آگاهی و عقلانیت نمی بینم و در مقایسه با رهبران غربی که مانند عروسک های خیمه شب بازی هستند حسرت می خورم که چرا ما اینگونه رهبری نداریم تا کشور را مستقل اداره کند.
وی اظهار داشت: همه ما باید علیه کشورهایی که در کنار ایالت متحده قرار گرفته اند و تهدیدی برای جوامع بشری محسوب می شوند متحد شویم.
کنس او کیف بیان داشت: من احساس کردم اگر در داخل آمریکا بمانم امکان دارد آنجا زندانی شوم و در حال حاضر هم بسیاری از افرادری که در ایالت متحده در زندان هستند بی گناه می باشند و من نمی خواستم در زندان بمانم و می خواستم حرفهایم را به طریقی به گوش مردم دنیا برسانم.
وی تصریح کرد: تبعید امام خمینی(ره) به انتخاب ایشان نبود و در تبعید بودن ایشان هم بدین معنا نبود که مبارزه را ادامه نمی دهند و اگر شما از شهری که در آنجا متولد شده اید بیرون روید یا بیرون رانده شوید بدین معنی نیست که در مسیر یا اهداف شما انحرافی ایجاد شده است.
اوکیف گفت: من در کنفرانس هایی در اروپا شرکت کردم و در خصوص حقایق ایران، تفاوت هایی که بین واقعیت ایران و دروغ های آمریکایی ها وجود دارد صحبت کرده ام.
وی اظهار داشت: زمانی که شما این مسیر را انتخاب می کنید و در مقابل ساختار حکومتی ایالت متحده آمریکا قرار می گیرید و صحبت می کنید، ممکن است آزادی تان را از دست بدهید و زندگی تان را از دست بدهید و هر چیزی قیمتی دارد و قیمت آزادی هم همین است و من این مسیر را انتخاب کردم و به این مسیر ادامه می دهم.
وی اذعان داشت: اگر زمانی به شما گفتند من خودکشی کردم یا اعضای خانواده ام را مورد آزار و اذیت قرار داده ام بدانید که آنها من را کشته اند.
وی ابراز داشت: آنها من را تهدید کرده اند اما تهدیدهای آنها مرا متوقف نمی کند و من قوی تر می شوم. کسی که تهدید می کند ترسو است و اگر کسی بخواهد شما را بکشد می کشد و من کسانی که طرز صحبت هایشان حالت تهدید کننده دارد را دوست ندارم اما نسبت به این که در این مسیری که هستم کشته شوم ترسی ندارم.
وی ادامه داد : شما باید به خودتان افتخار کنید که در سیصد سال اخیر تنها به یک جنگ وارد شده اید و آن هم جنگی که کشوری که من در آن متولد شده ام به شما تحمیل کرده است.
وی در خصوص تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران بیان داشت: تسخیر لانه جاسوسی نه تنها از نظر من بلکه از نظر کل دنیا، یک عمل بزرگ بود و بیرون راندن کشوری که می خواهد روی شما تاثیر بگذارد عمل خیلی بزرگی است.
وی با اشاره به سخنرانی های مقام معظم رهبری گفت: هر زمان که رهبر ایران صحبت می کند و یا نوشته هایش را می خوانم چیزی به غیر از بصیرت آگاهی و عقلانیت نمی بینم و در مقایسه با رهبران غربی که مانند عروسک های خیمه شب بازی هستند حسرت می خورم که چرا ما اینگونه رهبری نداریم تا کشور را مستقل اداره کند.
وی با بیان اینکه ایران سرشار از شخصیت های برجسته و فاخر است و تاریخی بزرگ و حقیقی دارد که می تواند به آن افتخار کند، ابراز کرد : تاریخ آمریکا ساختگی و دروغین و فاقد هرگونه حقیقت است.
وی در پاسخ به یکی از دانشجویان که درباره گزینه های روی میز آمریکا پرسیده بود بیان داشت: مردم ایران قدرت بالایی در دفاع از خود دارند و من واقعا به این ارج می نهم و اگر یک روز سربازهای آمریکایی وارد ایران شوند برخوردی با آنها خواهد شد که هیچ گاه فراموش نکنند و مردم آمریکا هم به کشورشان اجازه نمی دهند پسران و دخترانشان را به جنگ بفرستد.
وی در پاسخ به یکی از دانشجویان گفت: من در هاوایی زندگی می کنم و بیست سال پیش هم در هاوایی زندگی می کردم و تجارت خودم را داشتم پول داشتم و هر روز به لب دریا می رفتم و در ساحل زندگی می کردم و در آن جامعه خیلی مورد احترام بودم اما من زندگی در هاوایی و پول را کنار گذاشته و به هلند پناهنده شدم و دیگر هیچ پولی نداشتم و هیچ کس مرا نمی شناخت و اگر این طور فکر کنید که من برای پول به ایران آمده ام در اشتباه هستید.
وی گفت: هر چند در آمریکا نیستم اما در کشورهای دیگر هم کنترل می شوم و ممکن است هدف قرار بگیرم.
در این جلسه حامد قشقاوی پژوهشگر مسائل سیاسی به بیان ترجمه سخنان کنس او کیف پرداخت.