به گزارش "مرودشت آنلاین"به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز، ظهر امروز آیین استقبال از خانواده شهید نوری، شهید احراز هویت شده دانشکده شهید باهنر این شهر، با حضور پر شور دانشجویان و مردم شیراز برگزار شد.
در این برنامه خانواده این شهید بزرگوار بعد از 27 سال در مورد پیکر مطهر پدر دلاور خود و مزار وی اطمینان قلب پیدا کردند.
این آیین در شرایطی اتفاق افتاد که پدر، مادر و همسر شهید دار فانی را وداع گفتهاند و فرزندان وی امروز بعد از چندین سال چشمانتظاری آرامگاه پدر را در آغوش گرفتند.
طبق موافقت خانواده سردار شهید ولی نوری که بهعنوان شهید گمنام در اربعین سال 1389 در دانشکده باهنر شیراز خاکسپاری و هفته گذشته احراز هویت شده بود، پیکر و مزار مطهر این شهید همچنان وعدهگاه عاشقان شهدا در دانشکده باهنر شیراز باقی خواهد ماند.
به گزارش فارس، شهید ولی نوری در زمستان 1330 در روستای قلعهنو منطقه ابرج مرودشت در خانوادهای مذهبی دیده به جهان گشود، دوران کودکی را در روستا گذراند و در دبستان روستا نیز مشغول به تحصیل شد.
شرایط اقتصادی خانواده ایجاب میکرد که شهید بزرگوار به کمک پدر در تأمین مایحتاج خانواده همت گمارد؛ بنابراین شهید نوری بهعنوان مصداق بارزی از آیه شریفه «و وصیناالانسان بوالدیه احسانا» در کمال عطوفت و مهربانی همچون یاوری صدیق، از اوان نوجوانی بار سنگین زحمات زودرس زندگی را به دوش کشید و در کنار کسب روزی حلال و کمک در اداره آبرومندانه خانواده، در کوره سختیها و حوادث زندگی آبدیده شد.
روح ایثارگر و انقلابی آن شهید در طول دوران خدمت سربازی و پس از آن با آموختهها و تجربیاتی که ذخیره کرده بود تلفیق و در بستر با برکت بسیج، جنگ و جهاد فی سبیل الله متجلی شد و آن بزرگوار را در زمره فرماندهان موفق جبهه حق علیه باطل قرار داد.
با شروع انقلاب اسلامی شهید نوری به مرودشت آمده، فعالیتهای مذهبی و انقلابی خود را در مسجد امام حسین (ع) پی گرفت و پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در اولین فرصت به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مرودشت درآمد و با عشق و علاقه زائدالوصفی مشغول خدمت شد.
وی بعد از شروع غائله کردستان در اولین مأموریت بهمنظور مبارزه با منافقین کومله و دموکرات به مدت سه ماه عازم منطقه کردستان شد و پس از بازگشت نیز بدون در نظر داشتن وقت اداری بهصورت شبانهروزی تلاش قابلتقدیری را در حفظ و حراست از امنیت منطقه حوزه استحفاظی مبذول کرد.
این شهید مأموریتهای موفقی نیز در کشف مواد مخدر داشت که در موردی بیش از دو تن مواد جاسازیشده را کشف و متوقف کرد.
شهید نوری در اداره کلاسهای آموزش نظامی و آموزش اسلحه نیز مربی قابل و بسیار ارزشمندی بود و در کنار همه اینها هر گاه لازم بود همچون سربازی فداکار و ساده اسلحه بر دوش میگرفت و مشغول نگهبانی محل استقرار نیروها میشد.
شرح خدمات و دلاوریهای شهید نوری مجال مفصلی میطلبد اما در مجموع آن شهید عزیز در طول جنگ تحمیلی در عنوانهای تیربارچی، مدیریت داخلی لشکر 19 فجر، فرمانده گروهان در عملیات شکست حصر آبادان، معاون گردان در عملیات فکه و عملیات فتح خرمشهر، فرمانده گردان در عملیات رمضان، فرمانده گردان در عملیات محرم، فرماندهی سه گردان عمل کننده در غرب، فرمانده گردان ثارالله و فرمانده تیپ حضرت زهرا (س) در خدمت اسلام و انقلاب و حضرت امام بود و نهایتاً در عملیات قدس 3 پس از آنکه عباس گونه هر دو پای خود را از دست داد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر مطهر شهید ولی نوری پنجم آبان ماه سال 89 در منطقه عملیات قدس 3 تفحص میشود و در پنجم بهمنماه سال 1389 مصادف با اربعین حسینی بر روی دستان پر شور و شعور دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر شیراز و مردم شیراز با شکوه خاص و مثالزدنی تشییع و تدفین شد تا مزار وی زیارتگاه قشر نخبه و مدیران آینده نظام اسلامی در این دانشکده باشد.