خلیل رضاییان باتوجه به اشاره به انتقال خط اول آب از سد درودزن به شیراز بیان داشت: به موازات خط اول انتقال خط دوم آب از این سد به شیراز با اعتباری بالغ بر3000میلیارد ریال باعث بهینه کردن آب به کل مناطق و تغییرتخصیص آب به شهرستان مرودشت و روستاهای اطراف و حتی بخشی از روستاهای بیضا می گردد.
رضاییان در ادامه خاطر نشان کرد: ما باید باتوجه به منابع آبی کم موجود و استفاده صحیح و جلوگیری از هدررفت آب تا افق آینده و انتقال خط دوم آب از سد درودزن که مجموعه ای از بخش های شیراز و زرقان و خرامه را نیز پوشش میدهد تمام تلاش خود را به کار گیریم که آب هدر نرود زیرا آنجه در مقابل آب بهاء از مردم دریافت می شود مبلغ ناچیزی است که به هیچ عنوان نمی تواند پاسخ گوی تاسیسات آبی ما باشد و وضعیت کنونی دولت و کشور اجازه ساخت و ساز سد و تعویض فیلتر و تصفیه خانه هارا نمی دهد.
وی اظهار داشت: امروزه باید بتوانیم به ازای هر لیتر درثانیه آب در شهرها به 300 نفر و در روستاها به 400نفر آب دهیم ولی متاسفانه شرایط فعلی این ارقام را افزایش داده است.
وی افزود: تنها راه حل برای خروج از موقعیت فعلی استفاده بهینه و مدیریت مصرف از منابع آبی موجود می باشد.
نماینده مردم شهرستان های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از کمک دولت در جهت حل مشکل آب اشامیدنی مردم این شهرستان پس از 35سال اظهار داشت: میزان برداشت آب شهرستان مرودشت درسال 1391حدود 170لیتر در ثاینه از سد درودزن و240لیتر در ثاینه از حفر چاه های موجود و منابع چاهی بوده است که با توجه به خشکسالی های موجود این میزان به 120لیتر در ثانیه رسید لذا با پیگیرهای فراوان این میزان به 430لیتر رسید وامروز نیز با تعویض وافتتاح این فیلتر های تصفیه خانه به میزان 500تا 800لیتر به ظرفیت آب شرب شهرستان مرودشت از سد درودزن اضافه گردید.
محمد مهدی برومندی افزود: باتوجه به مشکلات موجود در مناطقی از شهرستان نیاز به یک مخزن 10هزار لیتری آب در جنوب شهر به منظور برطرف کردن مشکل اب مردم داریم.
برومندی بیان داشت: فیلتر های موجود تصفیه خانه فوق باعث می گردد آب شرب این شهرستان از وضعیت مطلوب تری برخوردارگردد و با اوزن زنی در مواقع کمبود فشار باعث تصفیه اب مطلوب شرب وانتقال ان به مردم این شهرستان خواهد گردید.