وقتی کاندیداهای حوزه انتخابیه مرودشت،پاسارگاد و ارسنجان همگی مستقل هستند! کتمان حقیقت برای چند رای بیشتر!
|
3747
|
:كد |
يك شنبه 25 بهمن 1394 |
|
با توجه به نزدیک شدن به انتخابات دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی،به نظر می رسد همه کاندیداهای حوزه انتخابیه شهرستان های مرودشت،پاسارگاد و ارسنجان به صورت مستقل وارد گود انتخابات می شوند.
|
به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از طنین پاسارگاد، جریان های سیاسی در ایران هر چند تعریف مشخصی ندارند اما نمی توان آنها را در تحلیل های سیاسی نادیده گرفت. در انتخابات و فضای سیاسی ایران جریان ها و جناح های سیاسی نقشی تمام و کامل ندارند اما جهت گیری ها را مشخص می کنند. در انتخابات ریاست جمهوری نیز هر چند جناح ها و جریان های سیاسی نیز تلاش کردند تا اوضاع و کنترل سیاسی اوضاع را بدست گیرند اما در نهایت این شخصیت ها و توان شخصی آنان بود که در انتخابات ریاست جمهوری برنده شدند.
دکتر روحانی نه به جریان و جناح سیاسی اصول گرایان محسوب می شد و نه در زمره ی اصلاح طلبان تعریف می شد اما توانست جریان ها را به کناری نهاده و ریاست جمهوری را تصاحب کند. اما نمی توان نقش و جهت گیری کلان جناح ها را مخصوصا در انتخابات مجلس که بیشتر در پی لیستی بودن رأی دادن است نادیده گرفت.
با توجه به نزدیک شدن به انتخابات دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی،به نظر می رسد همه کاندیداهای حوزه انتخابیه شهرستان های مرودشت،پاسارگاد و ارسنجان به صورت مستقل وارد گود انتخابات می شوند و گویا از تاکتیک آقای روحانی رئیس جمهور برای ورود و کسب اکثریت ارای مردم استفاده خواهند کرد.
البته در تنظیم روابط بین قوا و نهادهای موثر سیاسی، اگر نیروها و به تبع آن ها گروه های مستقل شانیت و جایگاه قانونی مناسب را بیابند، می توانند بر روندهای جاری و آتی جامعه تاثیر به سزایی بگذارند.شکل گیری مجلس مستقل از دولت به معنای مخالفت با دولت نیست.
مجلس مستقل در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت، آگاهی بخشی به مردم برای انجام یک انتخاب جدید و بی سابقه جهت تشکیل یک مجلس با اکثریت افراد مستقل است.
اما اینکه کاندیدایی که بعضا جناح و جریان سیاسی انها مانند روز برای مردم روشن است، از گفتن و اشکار کردن جناح وخط و ربط سیاسی خود طفره می رود جای بسی تعجب دارد! البته عملکرد نامناسب همه جریان های سیاسی کشور به ویژه در سال های اخیر هم می تواند دلیل کتمان خط و ربط سیاسی کاندیداها باشد.
در حوزه انتخابیه مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان بیست و سه نفر ثبت نام کننده و کاندید حضور دارند که در تماس های خبرنگار ما با چهر های نام اشنا تر مشخص شد که غالبا به صورت مستقل وارد گود انتخابات می شوند، موضوعی که کمتر کسی از مردم می تواند این موضوع را قبول کند.
اینکه یک کاندید از چه جناح جریان سیاسی وارد انتخابات می شود را خود یک کاندید تعیین می کند، اما پر واضح است که هر شخصی در جامعه وبه ویژه کسی که می خواهد نماینده مجلس شود به یک جناح سیاسی گرایش دارد که نمی توان این موضوع را کتمان کند. برخی هم شاید برای اینکه رای تمام جناح ها را به دست بیاورند و به قول معروف برای چند رای بیشتر و به دست آوردن اقبال عمومی خود را مستقل و متعلق به تمام جناح ها می دانند.
این موضوع برای کاندیدی که می خواهد نماینده مردم در مجلس باشد و حرف حق و گام موثر و با شجاعت برای مردم کار انجام دهد، نمی تواند کار شایسته ای باشد و بهتر است با شهامت سمت و سو وجناح سیاسی خود را اعلام کند تا همه چیز بر طبق صداقت پیش برود نه اینکه با کتمان حقیقت و افکار سیاسی خود وارد مجلس شود چرا که به زودی مردم از نوع عمل و رفتار آن کاندید متوجه گرایش آن به جناح سیاسی موردنظر خواهند شد.
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|