سردار نقدی در این نشست بیان داشت: ستون فقرات اقتصاد مقاومتی بحث تولید است و در این زمینه یکی از صنایعی که باید به آن توجه گردد، صنایع کوچک تبدیلی روستایی است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور به افتخارات بسیج سازندگی در زمینه تولید اشاره و رشد 40 درصدی تولید برخی محصولات را ناشی از عملکرد موفق بسیج سازندگی دانست و بیان داشت: سالانه حداقل 5 میلیون تن ضایعات کشاورزی در کشور وجود دارد که این مقدار به اندازه تولید محصولات کشاورزی یک کشور است.
سردار نقدی اظهار داشت: وجود ضایعات مذکور بدین خاطر است که بسیاری از کالاها به بلوغ کامل نرسیده و روانه بازار می شوند و راه حل کاهش این ضایعات ایجاد صنایع تبدیلی است.
وی بیان داشت: صنایع تبدیلی کوچک روستایی با سرمایه اندک راه اندازی می گردد و نیازی به وام های چند میلیونی ندارد و هزینه های حمل و نقل و هزینه های سالیانه را کاهش می دهد و کالا می تواند با سایر کالاهای مشابه رقابت نماید.
سردار نقدی ضمن برشمردن محصولات هر منطقه و برندسازی آنها در کشور بیان داشت: وقتی واحدهای تولیدی هم شکل در کنار هم باشند، موفق تر هستند و در تلاطم های اقتصادی آسیب نمی بینند و یکی از عوامل موفقیت شان این است که فوت و فن کار را همه در آن منطقه بلد هستند و تبادل ابزار و بازار به راحتی صورت می گیرد و مصرف کننده هم پس از یافتن کانون تولید انبوه یک محصول به جایی غیر از آنجا مراجعه نمی کند.
وی با بیان اینکه بسیج در اقتصاد مقاومتی قصد تصدی گری ندارد و به دنبال تسهیل تولید و کمک به مردم در رونق بخشیدن به اقتصاد است، خواستار تعیین یک محصول منحصر به فرد در شهرستان شد که قابلیت برند سازی داشته باشد و از مسئولان شهرستان خواست ضمن معرفی این محصول، میثاق نامه ای در مورد آن تهیه و امضا نمایند تا سازمان بسیج مستضعفین کشور به صورت ویژه نسبت به آموزش، اختصاص تسهیلات و توسعه، تبلیغ و بازاریابی آن محصول اقداماتی را انجام دهد.
در پایان مسئولان شهرستان و فعالان اقتصادی، به بیان دیدگاه های خود در خصوص موانع پیشروی تولید و اقتصاد مقاومتی در شهرستان پرداختند.