به گزارش دریافتی مرودشت نما از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت عباس زارع با اشاره به اهمیت نان سبوس دار گفت باید استفاده از نان های سفید و بدون سبوس را از سفره ها حذف کنیم و از نان های سنگک و بربری که دارای سبوس بالایی می باشند استفاده کنیم.
این کارشناس افزود : مصرف روزانه سبوس گندم میتواند از ابتلا به بیماریهای پوکیاستخوان، یبوست« اختلالات روده بزرگ»، کمخونی، چاقی، چربیخون، سرطان روده، بیماریهای قلبی و عروقی، سوء هاضمه، ضعف اعصاب، ضعف عمومی و جنسی پیشگیری و فشار خون،اسید اوریک، کلسترول و تری گلیسرید را کاهش می دهد.
وی افزود : کسانی که قصد کاهش وزن سالم را دارند میتوانند با مصرف پودر سبوس گندم در برنامه غذایی به هدف خود برسند.
وی خاطرنشان کرد: سبوس، جدار خارجی گندم است که دارای مقادیر زیادی از مواد فسفردار، همچنین دارای انواع ویتامینهای E و B ،آهن، منیزیم، روی و کمی کلسیم است.
عباس زارع در ادامه گفت: ویتامین E و روی موجود در سبوس از ریزش و سفید شدن زود هنگام موی سر جلوگیری و باعث شادابی و طراوت پوست میشود.