به گزارش مرودشت نما نقل از روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان مرودشت، در جلسه اي كه در شبكه بهداشت و درمان مرودشت برگزار شد، راهكارهاي كاهش حوادث رانندگي شهرستان مورد بررسي قرار گرفت.
دراين جلسه كه اداراتي چون فرمانداري، شبكه بهداشت و درمان، نيروي انتطامي، شهرداري و دادگستري حضور داشتند عوامل خطرزا در سوانح و تصادفات مورد بررسي قرار گرفت.
رييس شبكه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت گفت: جوانان، سرمايه و آينده يك كشور محسوب مي شوند و متاسفانه بيشترين آمار سوانح و تصادفات مربوط به موتور سواران است و اغلب راكبان نيز جوانان هستند.
دكتر مسلم فلاحي افزود: يكي از عوامل خطرزا عدم استفاده از كلاه ايمني ست كه با فرهنگ سازي و سخت گيري در استفاده از آن توسط موتورسواران مي توان از صدمات مغزي منجر به فوت در تصادفات جلوگيري كرد.
دكتر فلاحي افزود: علاوه بر مشكلات روحي و نقص عضو كه براي حادثه ديدگان درپي دارد، خانواده هاي آنها نيز با مشكلات زيادي روبرو هستند كه در اين بين در بحث درمان هزينه هاي زيادي بر خانواده ها و دولت تحميل مي كند.
دكتركامران راسخ قائم مقام رييس بيمارستان شهيد مطهري مرودشت در مورد آمار مراجعين تصادفي به بيمارستان گفت: با توجه به آمار مي توان گفت كه 40 درصد مرگ و مير مربوط به جوانان موتور سوار 15 تا 21 سال مي باشد كه ازكلاه ايمني استفاده نكرده و ضربه مغزي شده اند.
سرهنگ دلاور القاصي مهر فرمانده نيروي انتظامي شهرستان مرودشت آمارهايي از تصادفات برون شهري و درون شهري ارائه داد و گفت: در سطح استان فارس مرودشت دومين شهر از لحاظ تصادفات مي باشد و بايد بحث فرهنگ سازي در شهرستان به طور جدي اجرا شود.
سرهنگ القاصي مهر ادامه داد :نيروي انتظامي مدتهاست فرهنگ سازي را از مدارس و مهدكودك ها آغاز كرده و با حضور در مساجد به مردم آموزش هاي لازم را ارائه مي دهد.
القاصي مهر افزود : در راستاي فرهنگ سازي و تشويق موتورسواران در استفاده از كلاه ايمني تعداد 640 كلاه به صورت هديه به موتورسواراني كه مقررات راهنمايي رانندگي را رعايت مي كردند ولي فاقد كلاه بودند داده شد.