مرودشت نما: هفته فرهنگی ویتنام در ایران که شنبهشب چهارم دیماه در آستانه سالروز ولادت حضرت عیسی مسیح (ع) کار خود را در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر تهران آغاز کرده بود امشب با برنامهریزی پیشین آیین سومین روز از این هفته به همت پایگاه میراث جهانی تخت جمشید و با همکاری شهرداری مرودشت، پژوهشگاه شاخصپژوه، سفارت ویتنام در ایران، انجمن زنان بازرگان در ایران و شبکه انجمنهای دوستی ایران با سایر کشورها در کنار آثار باستانی تخت جمشید برگزار شد.
مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در حاشیه اجرای این آیین با خیرمقدم به میهمانان و گردشگران داخلی و خارجی اظهار کرد: آثار، مجسمهها و نقوش برجسته در تخت جمشید حکایت از سابقه ارتباط دیرینه ایران با دیگر ملل دنیا دارد.
مسعود رضایی منفرد از تخت جمشید بهعنوان یکی از نمادهای فرهنگ و تمدن ایران باستان یاد کرد و افزود: این آثار بخشی از تمدن ایران باستان است که متذکر میشود 2 هزار و 500 سال پیش این کشور پیام صلح و دوستی به نقاط مختلف دنیا مخابره میکرده است.
وی بیان کرد: تمام نقوشی که در تخت جمشید مشاهده میشود بیانگر حضور دوستانه تمام اقوام و ملل بوده است.
رضایی منفرد خواستار ابلاغ سلام و پیام دوستی مردم ایران به مسؤولان ارشد و بلندپایه و همچنین مردم ویتنام شد و خاطرنشان کرد: امیدوارم اجرای اینگونه برنامهها و رویدادها آغازی برای صلح و دوستی بیشتر باشد که در صورت استمرار اینگونه برنامهها تعاملات بیشتری در حوزه فرهنگی و گردشگری میتوانیم داشته باشیم.
جشنواره غذاهای بومی محلی منطقه مرودشت، اجرای موسیقی سنتی، پخش مستندی از ویتنام و اجرای آیینهای موسیقایی کشور ویتنام، از برنامههای جنبی این آیین بود که مورد استقبال و بازدید مقامات ایرانی و ویتنامی و همچنین گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفت.
نگوین هونگ تک سفیر کشور ویتنام در ایران نیز با ابراز خرسندی از میزبانی کشور ایران در برگزاری هفته نکوداشت ویتنام و با تأکید بر اهمیت موضوعات فرهنگی گفت: رویدادهای فرهنگی بین دو کشور میتواند زمینه را برای همکاری بیشتر در حوزههای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی فراهم کند.