روزشمار انتخابات به شماره افتاده است و پس از ثبت نام و تایید و گذران فرآیند انتخاباتی ، حال به نقطه ای رسیده ایم که مهمترین اتفاقات برای شهرستانی چون مرودشت رقم خواهد خورد.
فرآخوان جالبی از سمت سایت خبری مرودشت نا توجه را به خود جلب می کند که مبنی بر اعلام لیست اموال اعضای فعلی شورای شهر ، قبل و بعد از پنجمین دوره انتخابات شورای شهر توسط اعضا می باشد که البته با نظر خیل کثیری از شهروندان مورد تایید قرار گرفت .
آنچه به نظر می رسد ، حقانیتی ست که شهروندان در پی این ادعا خواهند داشت ، چرا که برای هر شخصی در درجه اول مهم خواهد بود که اعضای محترم شورای شهر در طی این چند سال در چه جهتی خدمت کرده و از چه قشری از جامعه بوده اند و اکنون به چه قشری از جامعه تعلق دارند !
اما آنچه بیش از این مسیله حائز اهمیت است ، گزارشی ست که اعضای محترم شورای شهر می بایست جهت شفاف سازی اذهان عمومی در جهت انتخاب دگرباره آنان توسط شهروندان ارائه بدهند و آن گزارش عملکرد شورای چهارم در طی چهار سال تکیه زدن بر مهمترین کرسی موجود در شهرستان می باشد که آن کرسی پارلمان شهریست . صندلی که به راحتی می توان توانمند ترین کرسی در جهت آبادانی و ارتقا سطح کیفی شهرستان در تمامی شاخصه های موجود دانست .
این مسئله که می بایست در مدت های معین ( شش ماه ، یک سال یا پایان دوره ی چهار ساله) ، به مراتب اتفاق می افتاد ، هیچگاه اتفاق نیفتاد و به نوعی شهروندان که امروز مهمترین اهرم برای انتخاب آنان می باشد ، در بی اطلاعی محض قرار گرفته و هیچگونه گزارشی در جهت آگاهی آنان از سوی شورای شهر و اعضای آن در قالب گزارش عملکرد ، مخابره نشده است .
اینکه عدم شفاف سازی و نیز عدم اعلام گزارش عملکرد از سوی شورای شهر ، اتفاق نمی افتد نقصی ست ، کاملا مشهود ، اما مسیله ای دیگر نیز وجود دارد که خود قدر بیشتری تفکر می طلبد که مطالبه ی مردم در جهت وصول این نوع گزارشات از سوی سازمان ها وجود دارد یا خیر !؟
آیا شهروندان پس از اینکه اعضا را با تکریم و با آرا خود بر روی کرسی شورا نشاندند ، تلاشی نیز برای بررسی عملکرد آنان در سالهای متمادی فعالیت آنان از خود نشان می دهند یا اینکه تنها وظیفه ی آنان رای دادن است .!؟
با نگاهی کلی به این مباحث مطرح شده،خواهیم دانست که ؛ افراد ، فقط در جهت تکیه زدن بر کرسی های شهری کاندید خواهند شد و هیچگونه تلاشی در جهت پاسخگویی به آرایی که برای آبادانی شهر و نیز فرار از اتفاقات عدیده ای که گریبان گیر شهروندان شده است ، انجام نمی دهند یا تنها به ارتقاع کیفیت صندلی خود می اندیشند و خدمت را تنها به خود و اطرافیان خود ارزانی می دارند .
و نیز شهروندان تنها رای دادن را جز وظیفه می دانند و اتفاقات پس از آن را به فراموشی می سپارند ، که البته نوع رای دادن نیز خود مجالی تازه برای بازگویی می طلبد .
همینگونه است که انتخابات شورای شهر به پنجمین دوره رسیده و هیچگونه تغییر اساسی در پیکره ی شهر دیده نمی شود . هیچ گزارشی برای ذهن های جستجو گر ارائه نمی شود . هر شخصی از هر گوشه با هر گونه توانایی و سطح سواد ، به فکر کاندید شدن و رفع مشکلات مردم می افتد . شور انتخابات آغاز می گردد ، در تب منتخب شدن می سوزند و صندلی ، نقطه ی پرتاب آنان است به سوی امیال و آرزو های شخصی .
این انتخابات نیز به سر خواهد آمد ، اما آنچه می ماند شهریست که اینک هفت نفر را نشسته بر کرسی پارلمان خود می بیند و آغاز دوباره ها !!؟؟؟؟؟