به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارسنجان، سید محمد یوسف کاظمی ،ضمن خوشامد گویی و عرض خیر مقدم و تبریک دهه کرامت، اظهار داشت: کشاورزی یکی از شاخه های اقتصاد ایران بوده است و می باشد و با توجه به اینکه معیشت و اقتصاد اکثر مردم شهرستان کشاورزی است؛ توجه به بخش کشاورزی، بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به این بخش یکی از اولویت ها و دغدغه های مهم و اصلی ماست و کشاورزی با این قدمت مستلزم برنامه ریزی است .
فرماندار در ادامه تصریح کرد: تشکل های صنفی کشاورزی و وجود سازمان های مردم نهاد درشهرستان می تواند بستر مناسبی برای رشد و توسعه در همه بخش ها بویژه در بخش کشاورزی باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه شهرستان از ظرفیت ها و پتانسیل های بسیار خوبی در بخش کشاورزی برخوردار است، لذا راه اندازی تشکل های صنفی کشاورزی به شرط اینکه دیده شوند و با فرهنگ سازی در این زمینه ، می تواند گام موثری در راستای خودکفا شدن در محصولات استراتژیک باشد.
کاظمی با اشاره به خشکسالی های اخیر در شهرستان و اینکه وجه معیشت بیشتر مردم شهرستان از کشاورزی و باغداری است؛ خاطر نشان کرد : بایستی در این شرایط کشاورزان را به سمت و سوی استفاده ازروش های آبیاری نوین و همچنین جایگزین کشت هایی که به آب کمتری نیاز دارد هدایت نماییم.
در این جلسه مهندس موسوی معاونت تشکل های سازمان های تعاون روستایی استان نیز ضمن تشکر از فرماندار به جهت تشکیل این جلسه و حمایت ایشان از بخش کشاورزی، به بیان دستورالعمل واهداف نظام صنفی در جهت توسعه پایدار بخش کشاورزی پرداخت و بیان داشت: برای مدیریت و سازماندهی ، بهره وری و ارائه خدمات بهتر به کشاورزان و همچنین برنامه ریزی و تصمیم سازی درست، تشکیل نظام صنفی کشاورزان امری بسیار لازم و ضروری است.
وی افزود: انتظار می رود فرمانداری و سایر ادارات و بانکها همکاری های لازم را در این باره انجام دهندو حمایت خود را از تشکل های صنفی کشاورزی صورت دهند.
مهندس موسوی پیرامون مکان تشکل های صنفی در شهرستان و پیگیری امور مربوط به آن تاکید نمود.