|
در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان مرودشت
برنامه ها و راهکارهای عملیاتی جهت حفاظت از منابع آب مطرح شد
|
5192
|
:كد |
جمعه 25 تير 1400 |
|
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرودشت: هم اکنون اولویت ما در شهرستان مرودشت برنامه های مربوط به حفظ سلامت جسم و روان، امنیت و تامین آب شرب مردم است
|
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرودشت در جلسه شورای حفاظت از منابع آب خبر داد: هم اکنون اولویت ما در شهرستان مرودشت برنامه های مربوط به حفظ سلامت جسم و روان، امنیت و تامین آب شرب مردم است/کاهش ۶٠درصدی نزولات جوی/ برنامه ها و راهکارهای عملیاتی جهت حفاظت از منابع آب/از خیرین مردم دوست دعوت میکنم به نهضت کمک به پروژه های تامین آب شرب مردم پیوسته و در شرایط فعلی به این اقدام به عنوان خیر اعظم بنگرند
شورای حفاظت از منابع آب شهرستان مرودشت تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت جلسه شورای حفاظت از منابع آب به ریاست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرودشت برگزار شد.
دکتر علیرضا بیات پور با اشاره به خشکسالی و کاهش شدید نزولات جوی گفت: میزان بارندگی نسبت به سالهای قبل ۶٠درصد کاهش داشته که در طول سالیان گذشته بی سابقه بوده و آسیب های بسیاری را در پی داشته است. وی افزود: باتوجه به اینکه بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی است با برنامه ریزی دقیق و ارائه راهکارهای علمی و عملی تا میزان بسیار زیادی خواهیم توانست مصرف آب را مدیریت و از منابع آبی حفاظت بعمل آوریم. رئیس شورای تامین شهرستان مرودشت بیان داشت: به منظور حفاظت از منابع آبی اقدامات و برنامه هایی مصوب شده که بعضا در حال انجام هستند مانند ایجاد حریم هزار متری برای چاه های مصارف آب شرب و همچنین نصب کنتور هوشمند بر روی چاه های کشاورزی. وی تصریح کرد: متاسفانه از ١٨۶ روستای شهرستان، نزدیک به ٩٠ روستا با بحران و تنش آبی روبرو هستند.
رئیس شورای تامین و نماینده عالی دولت در شهرستان مرودشت با تاکید بر اینکه هم اکنون با توجه به شرایط موجود اولویت اصلی ما در برنامه های شهرستان مرودشت معطوف به حفظ سلامت جسم و روان، امنیت، تامین آب شرب و تامین و توزیع مطلوب مایحتاج ضروری مردم می باشد گفت: خط قرمز ما تامین این موارد است و هیچگونه اغماضی نسبت به افراد حقیقی و حقوقی که مانعی در تامین این موارد ایجاد کنند نخواهیم داشت، وی افزود : به منظور کاهش رنج و سختی روستائیان عزیز ناشی از کمبود آب شرب درنتیجه پیگیریها و تلاش های ویژه ای که از سوی تمامی مسئولین مربوطه در استان و شهرستان اعم از استاندار محترم، فرمانداری، نماینده محترم مجلس ، آبفا و شرکت برق صورت گرفت و کماکان نیز در حال انجام است منجر به این شد که علاوه بر اجاره چاه و افزایش ماشین آلات آبرسانی سیار، کلیه پروژه های آبرسانی که نیمه تمام رها شده بود فعال و پروژه های در دست اجراء نیز که به صورت نیمه فعال بودند همه با سرعت هرچه بیشتر فعال شده که به امید خدا با بهره برداری هرچه سریعتر از آنها مشکل کمبود آب شرب مرودشت را بصورت دائمی رفع خواهند کرد، وی اظهار داشت به همین منظور در سالجاری با اولویت برنامه آبرسانی برای مصارف شرب درصد قابل توجهی از اعتبارات شهرستان را به بخش تامین آب شرب اختصاص دادیم و علاوه بر این نماینده محترم مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن همراهی کامل در پیگیری تکمیل هرچه سریعتر پروژه های در دست اجراء از محل اعتبار در اختیار نمایندگان مجلس هم اعتبار خوبی را به این بخش اختصاص داد که این اقدام و پیگیریهای ایشان نیز درخور تقدیر و تشکر می باشد.
فرماندار ویژه شهرستان همچنین متذکر شد: نباید فراموش کرد که یکی از علل عمده کمبود آب شرب در شهر مرودشت وجود شبکه پوسیده و غیراصولی آب و وجود انشعابات غیر مجاز است به نحوی که بر اساس آمار موجود هم اکنون نزدیک به ۳۵ درصد هدر روی آب شرب در شبکه شهری داریم که رفع این معضل نیز در برنامه های اصلی آبفا شهرستان قرار دارد.
وی ضمن عذرخواهی و تشکر از مردم عزیز به خاطر صبوری در تحمل شرایط نامطلوب آبرسانی فعلی در برخی از نقاط شهری و روستائی شهرستان از ایشان خواست در پرتو هماهنگی و همدلی با صبر و تحمل همیشگی خود هرچه بیشتر مسئولین شهرستان را در اجرای هرچه سریعتر پروژه ها یاری نمایند افزود درشرایط فعلی قطعا هرگونه کمک خیرین مردم دوست و خداشناس به اجراء و تکمیل پروژه های تامین آب شرب مردم در زمره باقیات صالحات بوده و از خیرین درخواست کرد با ورود این عرصه خداپسندانه و کمک مالی به پروژه های تامین آب شرب بیش از پیش رضایت و خشنودی الهی را کسب و دعای خیر مردم را مشمول حال خویش نمایند.
دکتر بیات پور ادامه داد که: علاوه بر نظارت مستمر بر چاه های دیزلی، جهت جلوگیری از برداشت بی رویه و رعایت حقوق مردم،با توجه به شرایط خشکسالی موجود چاه های برقی اجازه ندارند بیش از سه هزار ساعت کار کنند. وی افزود: در گذشته، افرادی با ارائه طرح های صنعتی و تولیدی جهت دریافت تخصیص آب اقدام کرده اند اما بدلائل مختلف طرح های مذکور به سرانجام نرسیده، لذا لازم است به فوریت اینگونه طرح ها از سوی جهادکشاورزی شهرستان شناسایی و حذف شده و متقاضیان جدید از سوی سازمان آب جایگزین آنها گردند. گفتنی است در ادامه این جلسه در خصوص مسائلی از جمله نحوه انسداد چاه های غیرمجاز، ممنوعیت کشت برنج، رفع تصرف اراضی حریم و بستر سد درودزن و... بحث و تبادل نظر صورت گرفته و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|
|
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
|