مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از جوجه ریزی یک میلیون ۳۲۵ هزار و ۱۹۷ قطعه ای مرغ گوشتی در این شهرستان خبر د اد.
به گزارش مرودشت نما و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: جوجه ریزی ها از ابتدای فروردین ماه در ۳۶ واحد مرغداری صورت گرفته است.
او با بیان اینکه جوجه های موجود از پنج روز تا ۵۳ روزه هستند، اظهار کرد: پیش بینی می شود بالغ بر دو هزار تن گوشت سفید تولیدی به مرور به بازار عرضه می شود.
به گفته امیریان،گوشت سفید تولیدی علاوه بر تامین بخشی از نیاز شهرستان به سایر نقاط استان نیز ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی در سبد غذایی خانوارها خاطر نشان کرد: مرودشت در زمینه تولیدات دامی و طیور از ظرفیت بالایی برخوردار است و این شهرستان رتبه چهارم تولید گوشت سفید را در استان داراست.