شهروندان مرودشتی از کمبود پارکینگ در مراکز اصلی شهر گلایه مندند
نويسنده - خبرنگار: ج.استخری
|
5555
|
:كد |
جمعه 6 آبان 1401 |
|
شناسایی گلوگاههای ترافیک شهری باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد
|
این روزها و به ویژه در هنگام غروب آفتاب در خیابانهای اصلی شهر مرودشت شاهد بار ترافیکی سنگین، آلودگی صوتی،آلودگی هوا و بار روانی بسیار زیادی ناشی از هجمه ترافیکی هستیم که علاوه بر مردم، رانندگان نیز از وضعیت موجود گلایه مندند.گرههای ترافیکی در خیابانهای اصلی و کمعرض شهر مردم را کلافه کرده است. روزی نیست که شهروندان مرودشتی ساعتها در انتظار باز شدن راهها و یا جایی برای پارک ماشین شان چندین خیابان را بالا و پایین نکنند. شهری که با داشتن بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت، از کمبود پارکینگ در مراکز اصلی و شلوغ شهر رنج می برد.
🔹یکی از مهمترین چالش ها و یا بهتر بگویم بزرگترین مشکلات و دغدغههای مردم مرودشت ترافیک شهری است که متاسفانه کمبود فضای پارکینگ عمومی در سطح این شهر منجر به ایجاد ترافیک و مشکلاتی برای مردم شده است.
🔸در همین راستا اما با جستجویی که در سطح شهر مرودشت داشتیم، یکی از شهروندان با بیان اینکه کمبود پارکینگ در مرودشت باعث افزایش میزان بار ترافیک در سطح این شهر می شود به خبرنگار اخبارمرودشت گفت:متاسفانه رانندگان با پارک دوبله مشکلات فراوانی برای تردد شهروندان ایجاد میکنند.
🔹این شهروند افزود: بیشترین میزان بار ترافیک در هنگام ظهر و ساعات پایانی روز اتفاق میافتد که با ایجاد پارکینگ در هسته مرکزی شهر میتوان تا حدودی از ترافیک شدید در این مناطق جلوگیری کرد.
🔸 شهروند دیگری گفت: عدم وجود پارکینگ در خیابانهای پرتردد شهر و نبود پل هوایی کاملا مشهود است و مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است، به ویژه فقدان پل هوایی واقع در تقاطع زیرگذر معلم مقابل بیمارستان شهید مطهری مرودشت که باعث نمودِ ناهنجاری های ترددی و مشکلات بسیار زیادی برای بیماران و همراهان بیمار بهوجود آورده است.
🔹این شهروند افزود: کمبود پارکینگ در مرودشت باعث شده است، خیلی از افراد به تابلوهای پارک ممنوع چندان توجهی نداشته باشند و ماشینهای خود را زیر تابلوهای پارک ممنوع پارک کنند که با این کار هم جریمه شده و هم با موجی از داد و فریادهای رانندگان دیگر مواجه شوند.
👈 *ضرورت افزایش پارکینگ در سطح شهر مرودشت*
🔸با این اوصاف بایستی به این نکته مهم توجه ویژه و اساسی داشت که، نگاه مدیریت شهر به توسعه شهری متاسفانه با برنامهریزی جدید صورت نگرفته و ترافیک سنگین خیابانهای قدیم الاحداث را فقط با راهکارهای ایجاد پارکینگ و محدویت ترافیکی میتوان حل کرد و حتی در برخی خیابانهای شهر مرودشت مانند خیابانهای انقلاب و ۷ تیر، به علت عدم مطالعات دقیق و برنامهریزی در مدیریت شهری که از زمان ساخت آنها مدت زمان زیادی هم نگذشته مشکل پارکینگ،همچنان بعنوان یک چالش بزرگ وجود دارد.
🔹نبود امکانات بالقوه و به روز از جمله نبود وسائط حمل و نقل عمومی مناسب در برخی مناطق شهر، مردم را به استقبال از سفرهای تک سرنشین و رفتن به هسته مرکزی شهر سوق میدهد. رینگ کمربندی شهر با وجود آنکه مدت زمان سفر را کم کرده اما پس از مدتی پاسخگوی روانسازی ترافیک نبوده و مشکل پارک خودرو در این مسیر با اختلال بار ترافیکی،الودگیهای صوتی و زیست محیطی،عبور کامیونهای بالای ده تن و دهها معظل دیگر را دوچندان کرده است.
🔸توزیع امکانات برای مناطقی مانند خیابان انقلاب،۷ تیر و مدرس که از هستههای ترافیکی شهر بشمار میروند هنوز اندرخم ساخت و سازها قرار ندارند و ضروری است، مدیریت شهری برای سالهای آتی برنامههای لازم در راستای احداث پارکینگ را در چشمانداز مدیریت شهری ببینند.
👈 *گلوگاههای ترافیکی شهر شناسایی شود*
🔹با این توضیحات اما ضروری به نظر میرسد که، برای حل مشکل ترافیک شهری گلوگاههای ترافیکی شهر شناسایی شده و اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد. شهرداری و سازماننظام مهندسی باید شناسایی ساختمانها و فروشگاههایی را که امکان بار ترافیک شدید و سنگین را برای شهر تولید میکنند،شناسایی کرده و نسبت به بهسازی و رفع معايب آنها در اجرای طرحهای مطالعاتی که از اولویت اصلی مدیریت شهری در بازسازی است توجه ویژه نمایند و باید در سایر ساخت و سازهای مسکونی و تجاری شهر هم این مقوله مورد توجه ویژه قرار گیرد.
مدیریت شهری در معابر و خیابانهای پرتردد و هسته مرکزی شهر مستلزم ارائه راهکارهایی برای رفع ترافیک است که امیدواریممسئولانشهری در اقدامی فوری و با تشکیل کارگروه رفع موانع ترافیکی در شهر مرودشت این مهم را در دستور کار خود قرار دهند.
منبع:اخبار مرودشت
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|