توسط مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
پایش مراکز تولید مواد غذایی شهرستان مرودشت
|
5566
|
:كد |
پنج شنبه 12 آبان 1401 |
|
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از مراکز تولید مواد غذایی شهرستان مرودشت بازدید کرد.
|
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از مراکز تولید مواد غذایی شهرستان مرودشت بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، رییس این شبکه گفت: مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به همراه معاون غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان مرودشت و کارشناس این معاونت از مراکز تولید مواد غذایی شهرستان مرودشت بازدید کردند.
دکتر «روح اله کریمی» با اشاره به انجام ۳۹۵ بازدید از مراکز تولید مواد غذایی توسط معاونت غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت در سال ۱۴۰۱، افزود: تیم نظارتی از فرایند تهیه فراورده های غذایی در مراکز تولید مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی انجیره و بخش سیدان از توابع شهرستان مرودشت بازدید کردند و با مدیران این مراکز پیرامون رعایت اصول بهداشتی در تولید، بررسی مشکلات و موانع تولید به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.
در این بازدید دکتر «مظلومی» ضمن تاکید بر اهمیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز تولید مواد غذایی گفت: سلامت غذای مصرفی با سلامت جامعه ارتباط مستقیم دارد و در گرو انتخاب, نگهداری و مصرف صحیح می باشد که پیرامون این موضوع کارشناسان واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به صورت مستمر نسبت به پایش رعایت شیوه نامه های بهداشتی به صورت دوره ای و سرزده اقدام می کنند.
دکتر «مظلومی» از مدیرانی که در زمینه تولید مواد غذایی سالم تلاش می کنند تقدیر کرد و به آن دسته از مدیرانی که با سهل انگاری سبب به خطر افتادن سلامت جامعه شوند هشدار داد که در صورت رعایت نکردن شیوه نامه ها با برخورد قانونی مواجه می شوند.
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|