منصور امیریان اظهار کرد: کشت پاپایا یا خربزه درختی در اوایل آذرماه انجام شده است و پس از یک دوره 9 ماهه تا یکساله به برداشت خواهد رسید.
او با بیان اینکه برای کشت این گیاه از نهال های 45 روزه و دارای گواهی موسسه بذر و نهال استفاده شده است، تصریح کرد: گیاه مذکور در پنج ماهی شروع به گلدهی میکند، معمولا از 9 ماهگی میوه می دهد و تا 12 ماه پس از کاشت، محصول به رسیدگی فیزیولوژیک می رسد.
امیریان با اشاره به اینکه رقم کشت شده در این گلخانه ردلیدی و پاکوتاه است، ابراز کرد: این رقم دارای میوه های شیرین تو سرخ است، مزه ای شبیه طالبی دارد که از طعم و عطر خاصی برخوردار است.
این مقام مسئول با بیان اینکه این گیاه جز گیاهان گرمسیری و نیمه گرمسیری محسوب می شود، افزود: براساس منابع موجود دمای 15 درجه سلانتی گراد مناسب جوانه زنی و دمای مناسب زمان باردهی 35 درجه سانتی گراد است.